Sukker vs sukkerfritt. Må man virkelig velge?

Jeg er på ingen måte noen forkjemper for sukker og lite fysisk aktivitet, jeg heller nok mer mot den andre enden av skalaen, men jeg synes det er viktig å kunne ha balanse i livet sitt. I høytider som nå i påsken dukker det opp press til å motstå fristelser, på lik linje med press til å trykke i seg alt av fristelser. Alle har en mening om hva som er riktig og hva som er galt. Jeg har tidligere vært fanatiker når det kommer til karbohydrater, sukker og IKKE MINST trening. Når man lever slik over lang tid kan det fort gå galt. For en normalvektig person med relativt god helse, å ikke kunne tillate seg selv en sjokolade eller en treningsfri dag når man ønsker det og trenger det, må jo være galt. Det siste året har jeg endelig funnet ut at jeg har vært ALTFOR hard mot meg selv. Jeg har åpnet kostholdet mitt for karbohydrater og et begrenset inntak av søtsaker. Jeg kan fint droppe trening en dag om det skjer noe annet viktig eller at jeg bare føler for det!

Min oppfordring til dere som dømmer dere selv for hardt er å spørre deg selv hva som gjør akkurat DEG selv godt. Det sier seg jo selv at det beste er å spise sunt i tillegg til å være i fysisk aktivitet, men det er også veldig bra for deg å kose seg. Om du koser deg mest med sjokolade eller noe sukkerfritt eller noe helt annet er fullstendig opp til deg. Til dere som dømmer andre, enten det er for at de spiser sukker eller for at de ikke gjør det: SLUTT MED DET NÅ!

Kos deg litt ekstra i påsken! Spis, elsk og lev! Bruk tiden på det du måtte foretrekke å bruke den på, enten det er å hvile eller en ekstra treningsøkt!

Her er godteriskuffen vanligvis preget av sukkerfritt, men i påsken er det litt ekstra sukker der. Ekstra deilig å kose seg litt ekstra etter herlig påsketrening på meg og mange treningsglede mennesker på Satselixia i dag. GOD PÅSKE!:-D

#trening #sukker #sukkerfritt #karitraa #godteri #påske #kos #yolo #lykke
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Madelene

Madelene

29, Fredrikstad

Her skal det spises, lekes og trenes! Forhåpentligvis kan jeg dele noe nyttig med deg, basert på mine egne erfaringer. Videre fortsetter jeg å prøve nye ting, som jeg kommer til å omtale her og dele med dere. Jeg arbeider som gruppetreningsinstruktør og har 10 års erfaring fra treningsbransjen. I tillegg studerer jeg siste året på Regnskap og revisjon. Sist men ikke minst er jeg mamma til en helt superduper snart fireåring! Bare ta kontakt hvis du lurer på noe:-) Jeg kan nåes på eatplaytrainrepeat@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits